Mylna Sport AS

Vi ble plassert på Jorden for å kreere, ikke for å konkurrere

Mylna Sport AS ble etablert i 2010 og er en fusjon av de to grossistselskapene Sport Supply International AS og Nordic Fitness AS, som da under tiden begge hadde flyttet sine hovedkontorer til Mjøndalen utenfor Drammen.

Sport Supply ble stiftet på Lørenskog, utenfor Oslo, i mars 1984. Virksomheten ble i 1986 flyttet til Drammen og i 1997 videre til Mjøndalen. Selskapet har hele tiden jobbet med sportsforretninger som kunder og vært en lagerførende grossist og servicekontor for disse.

Nordic Fitness ble stiftet i august 1997 av Christian Eidem, Lars Hanstad, Leif J. Berven og Thomas Weman. Virksomheten ble etablert rundt en nordisk distribusjonsavtale med det amerikanske hjemmetreningsselskapet Nordic Track Inc. I tillegg til nevnte gründerne kom Thomas Alsgaard og Jack Waitz inn på eiersiden våren 2000. De siste årene har varemerkeporteføljen bestått av de internasjonale varemerker Pro-Form, Weider, Nordic Track, Everlast, Tanita, Redcord, Tunturi og PowerBlock i tillegg til det egne varemerket Nordic.

mylnasport.no
Ryghgata 4B, 3050 Mjøndalen

Tlf. 32 27 27 00