Nordbohus Modum

Nordbohus Modum ble etablert i 2006, og har avdelingskontor i Vikersund og Drammen. Vi er en del av Nordbohuskjeden - og gjennom vår tilknytning til Nordbohus, kan vi tilby et bredt spekter av boliger, og en kvalitetsikret prosess.

Nordbohus Modum har dyktige folk med lang erfaring innen boligbygging. Vi har høy fokus på kvalitet og tar kundens behov på alvor.

Det er svært viktig for oss at kunden blir ekstra godt fornøyd, slik at de anbefaler oss til nye kunder. På den måten har vi et godt fundament for fremtiden.
Nordbohus Modum bygger boliger i nedre del av Buskerud. Har du egen tomt kan vi hjelpe deg med en bolig fra vår innholdsrike huskatalog.
Huset kan selvfølgelig også tilpasses etter dine ønsker.
Vi kan ta hånd om hele byggeprosessen, fra første spadetak, til nøkkel står i døra i din ferdige bolig. Hos får du totalpris på arbeidet som skal gjøres. Kontakt oss for befaring og påfølgende pristilbud eller overslag.
Ikke egen tomt? Vi har også boliger til salgs på egne byggefelt. Ta gjerne kontakt, så ser vi på mulighetene sammen.

Det er Nordbohuskontorene som eier kjeden, som består av nærmere 65 kontorer fordelt over hele landet.

I Nordbohuskjeden har vi et kjedekontor lokalisert i Trondheim. Her jobber en rekke engasjerte medarbeidere med arkitektur, produktutvikling, ingeniørarbeid, IT, markedsføring og innkjøp av byggevarer. For Nordbohus-kontorene er Kjedekontoret en viktig ressurs i hverdagen. Hvis noe skal endres på ditt hus før det bygges, er det gjerne Kjedekontorets arkitekter og ingeniører som utfører disse endringene. For deg som kunde betyr det at ditt lokale Nordbohuskontor har tilgang på viktig kompetanse for deg og ditt nye hjem.

Vår boligkatalog er gratis, og kan bestilles her:

Nordbohus Modum – hjemmeside

nordbohus.no/modum
Øst-Modumveien 166, 3370 Vikersund

Tlf. 916 51 790