Sparebanken Øst

Sparebanken Øst gir deg personlig oppfølgning og rådgivning om lån, sparing og forsikring. Du finner oss i Arbeidergata i Mjøndalen.

Sparebanken Øst ble etablert i 1843 og er en av Norges største alliansefrie sparebanker. Banken har sitt hovedkontor på Bragernes torg i Drammen og du finner oss for øvrig med kontorer på over 20 forskjellige steder på Østlandet.

Vi har over 200 ansatte som legger stor vekt på god, personlig service. Hos oss får du, enten som privatkunde eller bedriftskunde, personlig oppfølging og rådgivning, og våre betingelser på lån blir individuelt tilpasset deg eller din bedrift.

Våre kunderådgivere har lang erfaring innen lån, sparing og forsikring. Det er helt uforpliktende å avtale et møte med oss, både for eksisterende og nye kunder.  Det er også mulig å avtale et møte utenom kontorets åpningstid, dersom det skulle passe deg bedre.

Ved vårt kontor i Mjøndalen har vi kassetjenester, nattsafe, innskuddsautomat og bankbokser.

Ved vårt kontor i Hokksund har vi også en egen bedriftsavdeling som tilbyr personlig service og oppfølging til små og mellomstore bedrifter. Våre ansatte på bedriftsmarked har solid og lang erfaring på dette området og har fokus på kundens behov innen banktjenester.

I tillegg til bankvirksomheten består Sparebanken Øst-konsernet av datterselskapene AS Financiering, Sparebanken Øst Boligkreditt AS og Sparebanken Øst Eiendom AS. Sparebanken Øst er også medeier i Frende Forsikring.

Pål Strand har vært administrerende direktør i Sparebanken Øst siden 2011.

https://www.oest.no
Arbeidergata 28, 3050 Mjøndalen

Tlf. 03220