Strøm Gundersen AS

25 år i solid utvikling

Strøm Gundersen er en entreprenørbedrift innen bygg og anlegg.  Gjennom 25 år har vi utviklet en kompetent, løsningsorientert og effektiv entreprenørbedrift. Med flinke folk har vi bygget referanseprosjekter, signaturbygg- og anlegg.

Vi har bygget nye Drammen

Ikke hele byen, for all del, vi deler æren med mange. Men Drammen har gjennomgått en fantastisk utvikling siden 1990. Og vi er stolte av at vi har fått entrepriser for en lang rekke viktige bygg og anlegg i det som utgjør nye, moderne Drammen. Den kompetansen vi har fått gjennom å være med og utvikle en hel by tar vi med oss til andre prosjekter, andre steder.

Rekkevidde østlandet

Vi har solid, lokal forankring i Buskerud, med rekkevidde for store prosjekter i både Oslo, Akershus, Telemark, Vestfold og Østfold. Med Østlandet som vårt marked dekker vi et område som omfatter 50 % av landets befolkning.

S-M-L-XL

Lang erfaring og fagkunnskap i første divisjon gir oss kraft og størrelse for de store prosjektene. Fleksibel, smidig organisasjon og prosjektledere med nærhet til kunden gir oss engasjement for de små og mellomstore prosjektene. Vi trives med en variert portefølje i ulike størrelser, det gjør jobben vår innholdsrik og spennende.

www.stromgundersen.no/
Papyrusveien 33, 3050 Mjøndalen

Tlf. 32274350